Translate

tirsdag 28. mai 2013

Strandbag og matchende clutch veske :)

Da nærmer sommer og syden seg snart og i mellomtiden har jeg laget meg strandveske og en liten medfølgende clutch veske.. Brukte ca. 1,5 dag på strandvesken og kun 1,5 timer på den lille clutch vesken. Begge er laget av en lilla voksduk med hvite prikker og litt lilla bomull.

Strandbagen har plass til to store vannflasker, samt i hvertfall to badehåndduker, solkrem ol. I innelommene er det delt opp en litt mindre lomme til mobiltelefon og en noe større lomme til de andre tingene man evt. vil ha med seg på stranden. I tillegg har jeg satt en trykk-knapp på toppen av hankene slik at de holder seg samlet, da de ble kanskje litt for brede og glatte. Å for å holde bagen sammen, hvis den ikke er stappfull, har jeg også satt en trykk-knapp øverst i midten av bagen. Det er også en litt tykk plast-plate limt fast i bunnen av bagen, slik at den står stødig.



Kjempegod plass innvendig :)


Den lille clutch vesken har et håndtak jeg kan ha rundt håndleddet og har god nok plass til å romme mobiltelefonen, en lypsyl og en liten pengbok. Med andre ord, akkurat det jeg trenger!

Innvendig er den foret med lilla bomullsstoff.

Det er så rart å lage så mye til seg selv på en gang, da dette er heller sjeldent, men etter så mange bestillinger var det godt å få laget noe nyttig til meg :)

Neste prosjekt jeg har på listen er også til meg, og det blir en ny toalettmappe :)



1 kommentar: