Translate

torsdag 7. mai 2015

En ny start..

Da er det lenge siden jeg har blogget, hadde nesten glemt av at jeg hadde en blogg ;)

Jeg tok en pause da jeg startet på et stort håndarbeidsprosjekt, nemlig et lappeteppe til min guddatter. Jeg har bestemt at jeg ikke får starte på noe annet før teppet er ferdig, og da bosituasjonen min endret seg for en stund siden, så tar det visst litt lang tid.

Jeg har avsluttet forholdet med min samboer og bor midlertidig hos familie. Symaskinen er selvfølgelig med, men den blir nok ikke like flittig brukt :) Venter på å ta over min egen leilighet, og når det er klart så starter nok postene å komme på løpende bånd..

Jeg fant meg ny leilighet etter mitt eget krav om at det måtte være mulig å pusse opp noe :p


Jeg har tidligere skrevet en del om oppussing av hytta, men denne hytta er altså min tidligere samboers hytte, så det vil ikke komme flere oppdateringer derfra. Bloggen handler fortsatt om mitt håndarbeide og hobbyer, så ingen gamle innlegg vil bli fjernet. Derimot kommer det nok mange nye..

Ellers kan jeg meddele at jeg er på en god plass i livet og trives bra, så da mangler bare boplassen slik at all kreativiteten får slippe ut igjen... :-D Lappeteppet håper jeg å bli ferdig med ganske så snart, så da kommer det et innlegg. Foreløpig kan dere få en liten smakebit...


Bilde tatt fra Tromsøbrua, en nydelig vårdag i Tromsø, april 2015.

Telegrafbukta, april 2015.


God håndarbeidsmåned videre!